Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Rest in peace Microsoft Flight Simulator

Η Microsoft για να αντεπεξέλθει στην οικονομική κρίση αναγκάστηκε να προβεί στην απόλυση 5000 εργαζομένων της. Δυστυχώς ανάμεσα σε αυτούς βρισκόταν και ολόκληρη η ομάδα ανάπτυξης ,της μακροβιότερης σειράς βιντεοπαιχνιδιών, του Microsoft Flight Simulator.



Η «δύσκολη» απόφαση να κλείσει το στούντιο Aces που ανέπτυσσε τη σειρά «ελήφθη προκειμένου να ευθυγραμμιστούν οι πόροι της Microsoft με τις στρατηγικές της προτεραιότητες» αναφέρει ανακοίνωση στον επίσημο δικτυακό τόπο FSInsider.com.

Η Microsoft διαβεβαιώνει στο ίδιο μήνυμά της ότι «παραμένει μακροπρόθεσμα αφοσιωμένη στην εμπορική σειρά του Flight Simulator».


Με αυτή της την κίνηση η Microsoft κατάφερε να απογοητεύσει τους φαν της κορυφαίας αυτής σειράς και τους δημιουργεί αμφιβολίες για το μέλλον.

Πηγή: Grand Technology Blog


Σχόλιο:Έτσι που το έφτιαξαν το FSX και με τις απαιτήσεις που χρειάζεται απο θέμα Υ/Π θα περάσουν τουλάχιστον 2 χρόνια για να μπορέσουμε να εκμεταλευτούμε πλήρως τις δυνατότητες του παιχνιδιού οπότε λιγο το κακό μεχρι τότε μένουμε στο παλιό καλό FS2004 ή για να το πάμε ακόμα πιο πέρα υπάρχει και το X-PLANE που συναγωνίζεται στα ίσια το FSX και δεν χρειάζεται υπερυπολογιστή για να παίξεις
http://www.x-plane.com/default.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: