Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2009

Rest in peace Microsoft Flight Simulator

Η Microsoft για να αντεπεξέλθει στην οικονομική κρίση αναγκάστηκε να προβεί στην απόλυση 5000 εργαζομένων της. Δυστυχώς ανάμεσα σε αυτούς βρισκόταν και ολόκληρη η ομάδα ανάπτυξης ,της μακροβιότερης σειράς βιντεοπαιχνιδιών, του Microsoft Flight Simulator.Η «δύσκολη» απόφαση να κλείσει το στούντιο Aces που ανέπτυσσε τη σειρά «ελήφθη προκειμένου να ευθυγραμμιστούν οι πόροι της Microsoft με τις στρατηγικές της προτεραιότητες» αναφέρει ανακοίνωση στον επίσημο δικτυακό τόπο FSInsider.com.

Η Microsoft διαβεβαιώνει στο ίδιο μήνυμά της ότι «παραμένει μακροπρόθεσμα αφοσιωμένη στην εμπορική σειρά του Flight Simulator».


Με αυτή της την κίνηση η Microsoft κατάφερε να απογοητεύσει τους φαν της κορυφαίας αυτής σειράς και τους δημιουργεί αμφιβολίες για το μέλλον.

Πηγή: Grand Technology Blog


Σχόλιο:Έτσι που το έφτιαξαν το FSX και με τις απαιτήσεις που χρειάζεται απο θέμα Υ/Π θα περάσουν τουλάχιστον 2 χρόνια για να μπορέσουμε να εκμεταλευτούμε πλήρως τις δυνατότητες του παιχνιδιού οπότε λιγο το κακό μεχρι τότε μένουμε στο παλιό καλό FS2004 ή για να το πάμε ακόμα πιο πέρα υπάρχει και το X-PLANE που συναγωνίζεται στα ίσια το FSX και δεν χρειάζεται υπερυπολογιστή για να παίξεις
http://www.x-plane.com/default.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: